Η Εταιρεία

Το πρακτορείο γενικού τουρισμού «Thessaloniki Tours» ιδρύθηκε το 1973 από την Αρχοντία και τον Δανιήλ Πεσματζόγλου, πρωτοπόρους και οραματιστές επιχειρηματίες που είχαν σκοπό της ζωής τους να προσφέρουν στους πελάτες του γραφείου υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που ξεπερνούσαν τις προδιαγραφές της εποχής, έχοντας στόχο να οργανώσουν ταξίδια ζωής προσφέροντας παράλληλα ψυχαγωγία και γνώση.

Το 1981 τη διεύθυνση του «Thessaloniki Tours» ανέλαβε η κόρη τους Φωτεινή Πεσματζόγλου – Δεβετζή η οποία επέκτεινε τις δραστηριότητες του γραφείου διατηρώντας πάντα το άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης.

Πρωτοπόρα και δυναμική ανέδειξε και πρότεινε νέους προορισμούς που ενθουσίασαν την αγορά, με αποκορύφωμα την εορταστική εκδρομή στο Χωριό του Άη Βασίλη στη Λαπωνία, που ξεκίνησε το 1987 και αγαπήθηκε όσο καμιά άλλη.

Χιλιάδες ταξιδιώτες από όλη την Ελλάδα επέλεξαν το «Thessaloniki Tours» γι’ αυτό το μαγικό ταξίδι και αυτή η εμπιστοσύνη ανταμείφθηκε πλήρως μιας και ο ενθουσιασμός και η ικανοποίηση τους αποτέλεσε την καλύτερη ανταμοιβή.

Σήμερα πιστοί στο ήθος και στις αρχές του ιδρυτή του, έχοντας πλέον την εμπειρία και τη γνώση δεκαετιών κατάφεραν το πρακτορείο γενικού τουρισμού «Thessaloniki Tours» να συνεχίζει να έχει ως επίκεντρο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και εκδρομέων με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης.

Τα 47 χρόνια εμπειρίας μας και χιλιάδες ικανοποιημένοι ταξιδιώτες είναι η καλύτερη εγγύηση της ποιότητας του πρακτορείου μας!!

Στο πρακτορείο γενικού τουρισμού «Thessaloniki Tours» πιστεύουμε στις πραγματικές εμπειρίες. Περισσότερο από το τέλειο δημιουργούμε στιγμές που σας εμπνέουν, σας ενθουσιάζουν, σας προκαλούν, και μένουν ανεξίτηλα γραμμένες στη μνήμη σας, δικές σας για πάντα! Φέρνουμε τους ανθρώπους κοντά και φροντίζουμε να διασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα και των χωρών αλλά και των τόπων που επισκεπτόμαστε.

Είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας και να πραγματοποιήσουμε κάθε επιθυμία σας.
Είμαστε εδώ για να ταξιδέψουμε τα όνειρα σας!

Επικοινωνία
EnglishGreekRussian