Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες

Που προσφέρει το Thessaloniki Tours
aiplane-1-e1430320040780

Έκδοση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων

Κλείστε το αεροπορικό και ακτοπλοϊκό εισιτήριο σας, για όλους τους προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό, στο Thessaloniki Tours με ένα μόνο τηλεφώνημα. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσει, για την έκδοση αεροπορικού και ακτοπλοϊκού εισιτηρίου στις οικονομικότερες τιμές.
hotel-3-e1430321373563

Κρατήσεις ξενοδοχείων

Σε περίπτωση που προτιμάτε να ταξιδεύετε μόνοι σας, γνωρίζετε ήδη οτι η κράτηση ξενοδοχείου στην Ελλάδα και κυρίως στο εξωτερικό μπορεί να αποβεί δύσκολη, απογοητευτική και πολυέξοδη υπόθεση. Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε, μπορούμε να καλύψουμε τις απαιτήσεις κάθε πελάτη μας.
travel-11-e1430322318585

Οργανωμένες εκδρομές και ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό

Το ταξιδιωτικό γραφείο μας προσφέρει οργανωμένες εκδρομές και ταξίδια στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Με τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες οργανώνουμε για εσάς τις καλύτερες εκδρομές. Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε άψογα ταξίδια και φανταστικές εμπειρίες με την ποιότητα του Thessaloniki Tours.
Sunset on Ipanema beach

Ατομικά ταξίδια

Στο Thessaloniki Tours οργανώνουμε μοναδικά ατομικά ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό στις οικονομικότερες τιμές. Είτε θέλετε ένα κοσμοπολίτικο ταξίδι, είτε χρειάζεστε ηρεμία και ξεκούραση, είτε έχετε διάθεση να εξερευνήσετε διαφορετικούς πολιτισμούς, εμπιστευτείτε μας για να σχεδιάσουμε το ιδανικό ταξίδι και εκδρομή για εσάς.
honeymoon-2-e1430323572505

Γαμήλια ταξίδια

Στο ξεκίνημα της κοινής σας ζωής το Thessaloniki Tours είναι δίπλα σας, ώστε να φροντίσει να έχετε τις καλύτερες αναμνήσεις από το γαμήλιο ταξίδι σας. Εσείς διαλέξτε τον προορισμό που επιθυμείτε και όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς. Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα ονειρεμένο γαμήλιο ταξίδι σε οποιοδήποτε μέρος ανά τον κόσμο.
business-tour-4-e1430324388921

Επιχειρηματικά ταξίδια

Στο ξεκίνημα της κοινής σας ζωής το Thessaloniki Tours είναι δίπλα σας, ώστε να φροντίσει να έχετε τις καλύτερες αναμνήσεις από το γαμήλιο ταξίδι σας. Εσείς διαλέξτε τον προορισμό που επιθυμείτε και όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς. Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα ονειρεμένο γαμήλιο ταξίδι σε οποιοδήποτε μέρος ανά τον κόσμο.
5909208313_a85f22a70a_b

Σχολικές εκδρομές

Μπορείτε να εμπιστευτείτε το τουριστικό γραφείο μας για την διοργάνωση μαθητικών εκδρομών σύμφωνα με τις απαιτήσεις μαθητών, καθηγητών και γονέων, αλλά και σύμφωνα με τις εγκυκλίους του Υπουργείου Παιδείας. Με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα το Thessaloniki Tours μπορεί να σας παρέχει μια επιτυχημένη και ασφαλή μαθητική εκδρομή.
religious-tourism-2-e1430324768758

Προσκυνηματικός τουρισμός

Με παράδοση στο θρησκευτικό τουρισμό, μπορούμε να παρέχουμε πληθώρα επιλογών στους τουρίστες/προσκυνητές που απευθύνονται στο τουριστικό μας γραφείο. Θρησκευτικές εκδρομές διοργανώνονται σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, στην Ελλάδα αλλά και σε προσκυνηματικούς προορισμούς του εξωτερικού.
cruise-2-e1430325078709

Κρουαζιέρες

Οι κρουαζιέρες είναι μια υπέροχη εμπειρία διακοπών, εμείς στο Thessaloniki Tours θα φροντίσουμε ώστε να είναι μία μοναδική εμπειρία. Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά, στο Αιγαίο, στη Μεσόγειο, στην Αδριατική και σε μέρη μακρινά, υπάρχουν πολλές επιλογές, εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε ότι χρειαστείτε.
bus-1-e1430325317705

Ναυλώσεις πούλμαν για μετακινήσεις ομάδων, συλλόγων κτλ

Επί σειρά ετών μεταφέρουμε καθημερινά και με συνέπεια μαθητές σχολείων, προσωπικό εταιριών κλπ. Το τουριστικό γραφείο μας φροντίζει για την ασφαλή και άνετη μεταφορά των επιβατών. Τα πολυτελή μας πούλμαν, με σύγχρονο εξοπλισμό και επανδρωμένα με έμπειρους οδηγούς και συνοδούς, πληρούν όλες τις προδιαγραφές και τους κανόνες ασφαλείας.
200412179-001

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Το τουριστικό γραφείο μας συνεργάζεται με τα πιο μεγάλα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων. Σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία οχημάτων, ώστε να βρείτε αυτό που σας καλύπτει. Όλα τα οχήματα είναι ασφαλή και προσεγμένα.
Επικοινωνία
EnglishGreekRussian